Pozostałe Pozostałe

Targi Gastro - Hotel

  • Data rozpoczęcia:
    6 MARCA 2019 10:00
  • Data zakończenia:
    8 MARCA 2019 15:00

W dniach od 6 do 8 marca 2019 r. serdecznie zapraszamy na Targi Gastro - Hotel (hala Mielnium) właścicieli i menadżerów hoteli, kasyn, restauracji, spa, pensjonatów, barów, hurtowni, cukierni, piekarni, ośrodków wypoczynkowych, kawiarni, stołówek szkolnych, przedszkolnych, szpitalnych, klubów, firm kateringowych, domków letniskowych,architektów, pracowni projektowych i innych.

Program:

6 marca 2019 r. | 10:00 - 17:00

  • 10:15 - uroczyste otwarcie targów - pokazy z VIP-ami
  • 11:00 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Andrzej Polisiakiewicz - Dieta Azjatycka dla zdrowia i urody
  • 11:30 - Szkolenie - Ograniczenie zużycia energii elektrycznej dla obiektów gastronomicznych do 45% - system KES ( Kitchen Energy Saver ) oraz inne czynniki obniżające koszt inwestycji i eksploatacji profesjonalnej kuchni. Dr inż. Barbara Koziorowska-Abramczyk konsultant FCSI - międzynarodowej organizacji zrzeszającej specjalistów z dziedziny technologicznego projektowania
  • 12:15 - pokazy Grzegorza Gniecha Mistrza Świata oraz Mistrza Polski w Carvingu
  • 12:30 - pokaz kulinarny Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni- Jakość, sezonowość, pomysł.
  • 13:30 - Szkolenie KSOW
  • 14:00 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Stary Browar Kościerzyna - Kuchnia kaszubska


czwartek 7 marca 2019 r. | 10:00 - 17:00

  • 10:15 - pokazy Carvingu
  • 10:30 - Szkolenie Nocowanie.pl - Segmentacja rynku turystycznego - jak opracować plan marketingowy (Kamila Micuła) oraz atrakcyjna oferta obiektu noclegowego - krok po kroku (Mateusz Weilandt)
  • 11:00 - pokaz kulinarny Lucyna Haluch Prezes Fundacji Wiedza Umiejętność Rozwój
  • 11:30 - Szkolenie - Fotowoltaika i pompy ciepła w systemach energetycznych hoteli - TG Technika Grzewcza
  • 12:00 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Prawdziwe lody rzemieślnicze - polskie receptury zaprezentuje Daniel Żurkowski
  • 13:00 - Szkolenie - Socjotechnika w służbie prowadzenia recepcji. Praktyczne porady radzenia sobie z codziennymi problemami obsługi rezerwacji i gości w hotelach , pensjonatach, kwaterach Sebastian Kwiatkowski
  • 13:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Tomasz Królikowski - Ryby słodkowodne od ogona do głowy
  • 15:00 - Szkolenie - Maksymalizacja zysku z sezonu. Wydatkowanie pieniędzy na skuteczną reklamę. Sebastian Kwiatkowski


piątek 8 marca 2019 r. | 10:00 - 15:00

  • 10:00 - Szkolenie - "Czym nas karmią" co tak naprawdę kupujemy zachęcani pięknymi reklamami. Czy jesteśmy w stanie oprzeć się reklamie, czy bez wszechobecnej bombardującej nas reklamie wybierzemy ten sam produkt, jak bardzo jesteśmy zależni od technologii i mass mediów - Lucyna Haluch Prezes Fundacji Wiedza Umiejętność Rozwój
  • 10:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Tomasz Królikowski - Ryby słodkowodne od ogona do głowy
  • 11:30 - pokaz kulinarny Stowarzyszenie Euro Toques Polska - Mariusz Szmidt - Kuchnia gdańska
  • 12:00 - Szkolenie - Przygotowanie do pracy w recepcji. Wykorzystanie socjotechniki w radzeniu sobie z bieżącymi problemami. Sebastian Kwiatkowski

* Podane godziny są orientacyjnymi. Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie targów

COOKIES - Szanujemy Twoją prywatność. Na potrzeby naszej witryny korzystamy z plików cookie w celu personalizacji treści oraz analizowania ruchu na stronie. Pozwala nam to zapewnić maksymalną wygodę przy korzystaniu z naszych serwisów poprzez zapamiętanie Twoich preferencji i ustawień na naszych stronach. Więcej informacji o plikach cookies i ich funkcjonowaniu znajdziesz w naszej polityce dotyczącej plików cookies. Pamiętaj, że możesz zmienić ustawienia przeglądarki w zakresie korzystania z plików cookies. Informacje na ten temat znajdziesz w instrukcji Zarządzania plikami.
RODO - Zmiany w przepisach dotyczących ochrony danych osobowych. W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało.
Dowiedz się więcej
ZAMKNIJ x